Islamic Widget

About Me

My photo
Taiping, Perak, Malaysia
diri ini hanyalah insan biasa yang ditugaskan menjadi khalifah diatas muka bumi ini dan perjalanan ini masih panjang untuk mencari maksud perjuangan yg sebenar dan ku sedar kadang2 aku lemah mengharungi segala cobaan dan dugaan dari ALLAH S.W.T. dan dari situ jga aku mengenali erti kesabaran dan ketabahan yg mendorong aku untuk menjadi lebih matang... aku dilahirkan untuk menjadi seorang pendakwah suatu hari nanti... INSYAALLAH...

PENGIKUT SETIA....

MuLakAn PerNiaGaaN..

CaRi WaNg TaMbAHaN...??? JOM CUBA

KliK SemUa KalAu anDa seOraNg BloggEr SetiA

Saturday, July 2, 2011

CabAraN yAng BakAl MenAntI diRiku...

Alhamdulillah...
maybe lpas ni entry yg masuk agak kekurangan sbb diri ku kini sudah berjaya melangkah masuk ke alam pembelajaran yg baru...
4/7 adalah tarikh keramat bermula jam 11.30 pg diri ku bakal bergelar siswa..(wahhh... mcm menarik jer bunyi..)
straight to the point aq nak masuk poli port dickson dah... x sabar rasanyerr nak belajar + merantau + jalan = bergembira segalanya... hahaaa... barang sume dah ready dalam kete... so, now time to make a big decision and a big changing in my life...
hope Allah s.w.t. will bless us... insya-Allah... let's make history in our life... make it happen.. move forward and never give up... to all my friend, teachers and all people in this world yg kenal diri ini.. maafkan lah diri ku yg lemah lg hina ini...
jika ada kesalahan dan perselisihan faham yg berlaku diriku yg bernama mohammad nursyahir ni saya ingin memohon sejuta kemaafan dari hujung rambut hgga hujung kaki.. love U all my friend... you all always in my heart and my mind... hope U all always remembers me (syahirzulkfli) see U later.. insya-Allah... ^_^