Islamic Widget

About Me

My photo
Taiping, Perak, Malaysia
diri ini hanyalah insan biasa yang ditugaskan menjadi khalifah diatas muka bumi ini dan perjalanan ini masih panjang untuk mencari maksud perjuangan yg sebenar dan ku sedar kadang2 aku lemah mengharungi segala cobaan dan dugaan dari ALLAH S.W.T. dan dari situ jga aku mengenali erti kesabaran dan ketabahan yg mendorong aku untuk menjadi lebih matang... aku dilahirkan untuk menjadi seorang pendakwah suatu hari nanti... INSYAALLAH...

PENGIKUT SETIA....

MuLakAn PerNiaGaaN..

CaRi WaNg TaMbAHaN...??? JOM CUBA

KliK SemUa KalAu anDa seOraNg BloggEr SetiA

Thursday, May 12, 2011

baca.. x perlu kata apa2.. ;-)

skarang tgh tggu kptusan poli.. dah lama dok rmah dan x tau nak buat apa.. so skarang ni nak jd plajar balik sbelum masuk poli... hehee.. skarang dah masuk klas pra-U.. so, kpd abg, kakak, adik, dan seangkatan dgnnya maaf sbb x dapat nk msej diatas kesibukkan yg terlampau... hahaaa... (macam dato' la plak) ... insya-Allah... heheheee... tp form 6 mmg best la.. hilang jgk rindu zaman skolah yg sudah ditinggalkan slama hampir 4 bulan... tp abg2 dan kakak2 upper form slalu berpesan... biarlah kawan2 berjuang dkt uitm ker, uiam ker, utm ker dan U apa2 pun jgn anggap diri kt lemah sbb satu masa nanti kt akan jd senior kawan2 kt tu.. depa bru terkedet2 nak ambil diploma tp pra-U trus ambil ijazah jer... hahaa... sukenyer... apa2 pun all the best to all my friend... may Allah bless all our work.. insya-Allah...

No comments: